Ofte Stilte Spørsmål

(FAQ)

Hvordan funker det? - Ta kontakt med ønske om å lage en eller flere låter. Ha gjerne klart referanselåt(er) på hvilken stil du/dere ønsker at vi skal lage, det gjør det enklere for oss å forstå hva dere liker. Vi blir enige om budsjett, tidsramme og rettigheter til låten, og så setter vi i gang. Halvparten av låtkostnaden innbetales ved kontraktsinngåelse, og resten når låten er ferdig. Vi jobber så med deg/dere under hele låtskriverprossen helt til låten er ferdig. Det er viktig for oss at vi har god dialog hele veien og at du/dere kan komme med innspill underveis. Til slutt får vi en låt vi alle digger!

Hva koster en låt? - Kostnaden for låtskriving og produksjon avhenger av hvor kompleks låten du/dere ønsker er, både i forhold til produksjon og vokal. Vi tar gjerne utgangspunkt i hvilket budsjett dere har og så tar vi det derfra. 

Kan vi høre musikk og låter dere har laget før? - Selvfølgelig! Vi sender gjerne over eksempler på låter vi har laget for oss selv og andre, slik at dere forstår at vi leverer topp kvalitet! Det er viktig for oss at dere føler dere trygge på oss som låtskrivere og produsenter.

Hvor lang tid tar det å få laget en låt? - Tidsbruken kommer an på kompleksiteten til låten og hvor mange oppdrag vi har som vi må gjøre ferdige først. Vi vil alltid gjøre så godt vi kan med å levere raskest mulig. Av og til er vi fullbooket og må dessverre si nei til oppdrag som haster. Ta kontakt så ser vi!

Har vi rettighetene til låten vi kjøper? - Dette vil komme an på budsjettet deres og hva vi blir enige om. Det kan også hende vi blir enige om å dele rettighetene % vis.

Kan vi synge selv på låten? - Ja, det er ofte kult om en synger selv på låten en lager. Vi kan være behjelpelige med innspilling, og bearbeidelse av vokalinnspillingen.

Hva om jeg ikke liker låten dere lager? - Vi vil gjøre vårt ytterste for at vi lager en låt som dere digger! Vi tar det ofte steg for steg, slik at vi sørger for å være på samme bølgelengde gjennom prosessen. Dere kan komme med innspill underveis på ting dere liker/ikke liker. Til slutt så får vi en låt vi alle er fornøyd med!